• Bilić beszólt utódjának

Az olaszok elleni meccs után a horvát tévének ma adott értékelésében a kapitány reagált a közvetítés alatt a taktikára vonatkozó kritikákra. "Nem értem, hogy nem vették észre a kommentátorok, hogy a második félidőben  4-2-3-1 felállásra változtattunk." A meccset a horvát szpíker-legenda Drago Ćosić közvetítette, a szakkommentátor Igor Štimac, a válogatott leendő szövetségi kapitánya volt.

  • A horvát gól előtt került meg a szerencsedildó

Az énekesnő és horvát Playboy-nyuszi, Nives Celsius (nem mellesleg a válogatott focista Dino Drpic felesége) a Facebookon ígérte meg rajongóinak, hogy minden horvát gólnál vetkőzni fog. A meccs után lelkesen osztotta meg, hogy pont a gól előtt került elő a szerencsevibrije. "Most mondjátok, hogy nem hoz szerencsét!" - írta. Minderről címlapon számolt be az online Vecernji list, és hozzátette, Nives arról nem írt, végül hogyan ünnepelte a győzelmet.

  • Balotteli megkapta a banánt?

Az olasz támadó szinte felhívást intézett a szurkolók felé azzal, hogy beígérte, kinyírja, aki banánt dobál felé. A horvát-olasz meccsen, miután a 69. percben lecserélték, a modrik táborából repült is a gyümölcs. Az incidensről készült fotó mindenesetre nem éppen bizonyító erejű. A pillanatot persze az AFP olasz fotósa kapta el.

  • Ivan Rakitić szereléséből szuper animgif lett

A sevilla és a Vatreni középpályása nem a becsúszásairól híres. Az olaszok elleni meccsen Giaccherinitől szerezte meg a labdát parádés mozdulattal, aztán sarokkal tette maga elé, mielőtt Montolivo odaért volna. Remek animgifek készültek a jelenetből.

2 komment

Címkék: hírek horvátország euro2012

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr184590526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása