Szegény Olić jó eséllyel kerül be a szezon szuperlúzer-válogatottjába az idén. Nem elég, hogy a Bayernnel mindent elveszített, amit lehetett, pályafutása talán utolsó nagy tornáját is kénytelen kihagyni. 

A szombati norvégok elleni felkészülési meccsen Bilić edző a 2. félidőre állította be, Olić 25 perc játék után cserét kért. Combizom-húzódása annyira komolynak tűnt, hogy a meccs után meg sem álltak vele Münchenig, ahol Dr. Müller-Wohlfart doki megerősítette, nagy a baj. Bár Olićnak már nem fáj annyira a combja, nem valószínű, hogy ott lehet az Eb-n.

UPDATE: Bilić Nikola Kalinićot hívta be Olić helyére. Az ukrán Dnipro játékosa korábban a megsérült középhátvéddel, Lovrennel együtt csúszott le a kerettagságról. 

Az oslói meccsen az influenzás Modrić és a húzódással bajlódó Ćorluka nélkül kezdtünk. A dögunalmas első félidő után hármat is cserélt Bilić mester. A Jelavić helyére behozott Olić ugye nem sokáig bírta, a szintén csereként beállt müncheni csapattárs, Pranjić meg majdnem összehozott egy gólt a norvégoknak egy nagyvonalú hazaadással. Dudu beállítása a 63. percben viszont jó húzás volt, a brazil-horvát csatár negyed óra játék után úgy fejelt be előre vetődve egy jobboldali beadást, hogy a norvég védő közben kis híján lerúgta a fél arcát. Az utolsó utáni percben elbambultunk egy kapu elé ívelt norvég szabadrúgásnál, mint mikor a magyar családapák belefutnak az első nudista-csoportba Kamenjakon. Így lett döntetlen.

Az írek ellen ennél több kell majd.

Szólj hozzá!

Címkék: horvátország foci eb felkészülés olic

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr624563960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása