A C csoport favoritjai nyilván a spanyolok és az olaszok, de mivel egyikük sem szeretne utólag beégni, miután hazaküldtük őket, nyilatkozataikban rendesen odanyalnak. A horvát népsportnak például ilyet szólt Fernando Torres:

Elégedett vagy a szezonoddal? A Chelsea-ben idén se ment a góllövés.

Tényleg nem volt jó évem, de a végére formába lendültem, remekül érzem magam.

Az Eb-n az olaszokkal, az írekkel, és a horvátokkal vagytok egy csoportban. Mire számítasz?

Nagyon nehéz a csoport, bármi megtörténhet. Az Eb-n nincs gyenge csapat, és szerintem az összes ellenfelünk tovább akar menni a második körbe. Nagyon oda kell figyelnünk, és nem engedhetjük, hogy bárki pont ellenünk szerezzen meglepetést.

Luka Modric (gettyimages)

Mit gondolsz a horvát válogatottról?

Jó játékosaitok vannak, és nagyon egyben van a csapat. Igaz, hogy mi elsősorban az olaszok elleni meccsre koncentrálunk, de persze elemeztük a horvát csapat játékát is, felvételről. Tudjuk, hogy nagyon készültök ellenünk, de nekünk tovább kell mennünk ebből a csoportból. Nehéz meccsünk lesz ellenetek is, az biztos.

Ezek szerint nem becsülsz le minket?

Hiba lenne. Még emlékszem arra, mikor az angolokat ütöttétek el az Eb-szerepléstől a Wembley-ben, ami nem csak engem lepett meg, hanem az egész futballvilágot. Remek játékosaitok vannak, ezt nem szabad elfelejteni.

Van kedvenced közülük?

Luka Modric! A Premier League kétségkívül az egyik legerősebb bajnokság, Modric pedig ott is bizonyította, hogy nagyszerű focista. A Tottenham egyik legjobbja, de az egész ligában is elismert játékos. Szeretem a játékát, nagyon érzi a focit. Ezen az Eb-n nagyot alakíthat, de remélem, hogy nem pont ellenünk.

A spanyolokkal a harmadik körben játszunk június 18-án a gdański PGE Arénában.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú horvátország esélyek

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr714558474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása