A fejedet használd, fiam!, ez volt Mandžukić papa első tanácsa, ami aztán be is jött. Super Mario két gólt fejelt az íreknek, amivel rögtön nemzeti hős lett. Apu nem szeretne lemaradni, most éppen arról számolt be, hogy vasárnap reggel egy katicában látta meg fia és a Vatreni diadalát.

Vasárnap reggel idegesen ébredtem, mint minden meccs előtt - emlékezett vissza a jelenés előtti pillanatokra. Ám hirtelen egy katicát pillantottam meg a függönyön, és gyorsan kívántam hármat. Szerezzen a fiam két gólt, ne sérüljön meg, és jusson minél tovább a nemzeti válogatottal. Fél órával később hívott is a fiam, rögtön meséltem neki a katicáról és a három kívánságomról. Mario nevetve azt válaszolta, úgy legyen, édesapám. És úgy is lett!

 

Arra a kérdésre, hogy vajon megrendelte-e már a három gólt az olaszok ellen, Mandžu tata teljesen komolyan azt válaszolta, meg kell várnia a katicát az ilyesmihez. Az öreg egyébként, ha minden jól megy felkerekedik, és élőben nézi meg a csütörtöki olaszok elleni meccset.

A néma Braco szóljon magából, Mandžukić tata!

1 komment

Címkék: horvátország beteljesült mandzukic apu

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr694582756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása