Méghozzá az első félidő 28. percében, amikor Mario Mandžukićot szerelte szabálytalanul Sergio Ramos. Mindezt nem az elfogult horvátok, hanem a spanyol sportsajtó csúcsa, a Marca játékvezető-szakértője állítja, nem kis vitát kiváltva a spanyol szurkolók körében.
Ha az első félidőben a Vatrenik megszerzik a vezetést, ki tudja hogyan alakul a vége? Ezen már nincs mit spekulálni, mindenesetre a horvát csapat nem vallott szégyent, szép volt fiúk! És íme a vitatott szerelés:


 

5 komment

Címkék: game over

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr884597166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XocoLatte 2012.06.19. 09:28:28

Én úgy láttam, hogy csak a labdához ért hozzá a spanyol, a horváth fetrengése színészkedés volt. De még ha esetleg el is érte a lábát, csakis azután hogy a labdát elrúgta. Egy lábbal csúszott be, tehát szabályosan. Már miért is járt volna tizenegyes?

Amúgy a bíró az első félórában több szándékos utánrúgást és nem labdára irányuló hátulról gáncsolást nem torolt meg a horvtáik ellen, kifejezetten tenyérbemászó volt ebben a vonatkozásban a horvát 11-es számú tuskó.

hammerhead 2012.06.19. 09:31:44

hát, ez kábé kinn volt, de max vonal. bár az meg már büntető. mindenesetre már a hely kétséges, tufa Ramos becsúszása kevésbé.

hammerhead 2012.06.19. 09:33:12

a stopli nem látszódhat (nem érdekes, hány lábbal csinálja). ezért szabálytalan a becsúszás, sőt, minimum sárga, de lehet piros is. vagy le se fújják, persze.

maydayray 2012.06.19. 10:04:10

Nos, a német köztévé szerint sima 11-es volt, viszont hiányoltak kábé 3-4 piros lapot a horvátoknál, szóval asszem egálra kihozhatjuk. Ritka tuserák módon nyomták a horvátok, Stark a negyedét nem vette észre. Hová lett a Suker-féle könnyedség, zsenialitás?

Styxx 2012.06.19. 10:45:44

@maydayray:
A Suker-féle zseniális könnyedséget az 59. percben villantotta meg Luka Modric, amikor aketic fejére varázsolta a labdát egy zseniális beadással. A '98-as csapat persze, hatalmas volt, viszont ha belegondolsz, hogy egy négy és fél milliós országról beszélünk, vagyis kevesebb, mint fele annyian vannak min mi, akkor nincs miért szégyenkezniük ezzel a csapattal sem.
Modric meg szerintem Messi típusú játékos. Természetesen nem azt mondom, hogy akkora klasszis, mert olyan a világon jelenleg rajta kívül nincs, de hasonló játékosintelligenciával és könnyedséggel bír és kíváncsi lennék, hogy egy olyan klasszisokkal megtűzdelt, összeszokott csapatban, mint a Barca, vajon mit tudna nyújtani.
süti beállítások módosítása