Slaven Bilić jól mondja. Világversenyeken, sztárcsapatok ellen mindig erőn felül teljesít a Vatreni, és képes a meglepetésre. A 2:2-es biscotto-ról ő is és Del Bosque is úgy beszél, mint egyszeri Mol-szóvívő az INA-bizniszt ért bundavádról. A csapat ma megérkezett Sopotba, a lengyel Opatijára, ahol végtelen nyugalommal, sétával és fotózkodással készültek a világ pillanatnyilag legjobb csapata ellen. Szóviccmellény Eb-re esélyesen azt mondanánk legszívesebben ma este: Sopot. Ahol a Vatreni most sem szopott.

Közben a balhés horvát huligánok is megérkeztek Gdanskba, és a spanyolokkal vidám egyetértésben várják az esti meccset. Nem lepne meg, ha a világ első lelátómémje a dos-dos lenne, és később magyar adaptációban a Két kapu, két süti/a Pápa az Egert meg nem üti/Segít neki, a Tippmixes Peti/a Focus önrészét kifizeti! rigmusban élne túl.

A száraz horvát-spanyol statisztikák amúgy ezt mutatják: 4 barátságos meccs, 1 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség, -1 gólkülönbség. Ezt kellene ma egalizálni, és akkor nincs miért izgulnunk. A jelenlegi horvát válogatott korosztálya egyik legfontosabb meccsére készül, a három gólos Mandźukić pedig a hírek szerint a Barcelonába. Soha jobb lehetőséget!

With a little help from our friends

Persze tiszta szívből szurkolunk a fantasztikus szurkolótáborral bíró ír barátainkak, akik talán kipöckölik az olaszokat.

Hajde, hrvati!

A meccset élőben kommentáljuk.

2 komment

Címkék: euro2012 horvátország spanyolország

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr444596652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása