A horvát utánpótlás-válogatott Kristijan Ipšát 2008-ban, a horvát-olasz U21-es Eb-selejtezőn könyökölte arcon Balotelli. Aztán persze őt kellett hordágyon levinni.

 

"Balotelli a meccs első percétől suttyóskodott. Amit művelt, több volt mint durva játék és én nem szeretem az ilyen típusú focistákat. Az első félidő közepén mindketten felugrottunk egy magas labdáért, ekkor könyökkel vágott pofán. Nem vagyok bosszúálló, de a pályán senkinek se maradok adósa, ez alól Balotelli sem volt kivétel. Nem volt durva fault, de hordággyal takarították le a pályáról. Nyilván a bírónak szólt a színészi teljesítménye, hátha kicsikar ellenem egy sárga lapot." - meséli a Večernji Listnek az isztriai Porečről származó játékos, aki egyébként pont ennek a meccsnek a helyszínén, Varaždinban, a Varteks csapatában vált ismert játékossá.


A selejtezőnek amúgy komoly tétje volt, főleg a horvátoknak, hiszen egy győzelemmel megelőzhették volna a csoportjukban Olaszországot és pótselejtezővel kijuthattak volna a korosztályos Eb-re. A mérkőzés végül 1:1-es döntetlennel végződött. Az olasz gólt Motta lőtte, majd nem sokkal a vége előtt Ivo Iličević egyenlített.

/A fordításért köszi Styxxnek/

 

3 komment

Címkék: horvátország euro2012 u21 balotelli

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr234587810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_Norton 2012.06.14. 12:07:19

Asszem Németh Krisztián ugyanezt mondta Balotelliről egy U-meccs után, legalább kétszer belekönyökölt az arcába.

sbacsika 2012.06.14. 12:46:04

két sutyerák, ha találkozik

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2012.06.14. 12:53:13

@G_Norton: Én is emlékszem egy U-meccsre pár évvel ezelőttről, valami selejtező volt, és ritka nagy tahó volt Balotelli.
süti beállítások módosítása