Túl vagyunk az első meccsen. Nyertünk, de ennél több jót nem tudunk mondani. Nehéz nem egyetértenünk a meccs összefoglalóját íróval, és az értékelésekhez sem lehet sok szavunk - talán Ćorlukát és Modrićot kicsit alul, Kranjčart kicsit túlértékelte a pontozó.

Pedig álomszerűen kezdődött a meccs, az első három percben mentünk előre, ahogy a világranglista 92. helyezettje ellen illik. A negyedik percben pedig már vezettünk is, Modrić adott zseniális zsugát Olićnak, akit Aufhauser felvágott, Luka pedig olyan magabiztosan vágta be középre a büntetőt, ahogy azt a Tottenham Hotspur játékosának kell.

Ezután még volt húsz jó percünk, és ezzel vége. Ha nem a falábú osztrákokkal meccselünk, még baj is lehetett volna, így alaposan rápihenhettünk a németek elleni meccsre. Hogy végül azért jókat is mondjunk: Srna odatette magát, Modrić megvillantott valamit abból, amit tud, Pletikosa pedig csupán kétszer hozta ránk a szívrohamot, és nem szedett be potyagólt.

Lesz ez még jobb is. Malo nas je, al nas ima!

4 komment

Címkék: horvátország győzelem foci eb modric ausztria horvátország 0:1 kranjcar olic srna corluka

A bejegyzés trackback címe:

https://mihrvati.blog.hu/api/trackback/id/tr8510307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.06.12. 19:50:25

Ez is megvolt.
U boj, u boj! :)

popp · http://koncertblog.com/ 2008.06.12. 20:07:25

Igen-igen-igen, letérdeltek a németek Slaven Bilics for President! Rock 'n' Roll!

Hülyebárány · http://hulyebarany.blogspot.com 2008.06.12. 22:59:33

A mai meccs viszont valami frenetikus volt! Őrízzék meg jó szokásukat és csapjanak szét a többi "nagyágyú" között is! =) Szívesen megnézném Slaven fülbevalójának tükrőződését az EB kupán.

Gabelstaplerfahrer Klaus · http://www.youtube.com/watch?v=g-hz1GpFpXA 2008.06.13. 10:55:36

Szép volt fiúk, most már szinte biztos vagyok az Eb-győzelemben.
süti beállítások módosítása